SMEG koelkast aanbieding

Op zoek naar een SMEG koelkast aanbieding? Dan ben je er waarschijnlijk al achter gekomen dat de prijzen van dit merk hoog kunnen oplopen. Daarom is het altijd aan te raden om te kijken of er op dit moment aanbiedingen zijn van SMEG koelkasten. Bekijk via de onderstaande links eenvoudig of er op dit moment aanbiedingen zijn:

Het merk SMEG

SMEG koelkast aanbiedingSMEG is een wereldwijd opererend koelkasten merk en staat bekend om de hippe designs en felle kleuren. Daarnaast is de kwaliteit / prijs verhouding uitstekend. Op het eerste oog lijken SMEG koelkasten relatief duur. Als je de kwaliteit, functies en design samen bekijkt zal je zien dat dit wel meevalt. Het merk SMEG is ongekend populair in Nederland. Het lijkt zo te zijn dat wij in Nederland de oude gebruikelijke saai-witte koelkast zat zijn. En laten we eerlijk zijn, zo’n hippe SMEG koelkast staat veel beter mooier in de moderne keuken.

Wil je een nieuwe SMEG koelkast kopen? Dan zijn de mogelijkheden enorm. Vrijwel elke grote Nederlandse witgoed webshop heeft SMEG koelkasten in het assortiment. Woon je in een appartement of heb je simpelweg geen zin om met een zware koelkast te gaan slepen? Dan is het wellicht een goede optie om een SMEG koelkast via een webshop te kopen. Bij alle webshops is het mogelijk om de koelkast thuis te laten bezorgen.

Wil je dat je nieuwe koelkast wordt geïnstalleerd en de oude wordt meegenomen? Dan is het een goede optie om de koelkast bij Coolblue te bestellen. De bezorgservice van Coolblue neemt jou écht alle zorgen uit handen. Van bezorging, installatie tot het meenemen van jouw oude koelkast.

SMEG koelkast aanbieding, direct korting

Het grote voordeel van SMEG koelkast aanbiedingen is dat je direct korting op je bestelling ontvangt. Zo hoef je dus niet te wachten op de korting zoals dat bij een cashback korting wel het geval is. Bij een cashback actie krijg je binnen enkele maanden na aankoop van je koelkast een bepaald bedrag terug. Dit bedrag krijg je automatisch op je rekening gestort. Wanneer SMEG een nieuwe cashback actie heeft, lees je dit uiteraard op onze website.

De verschillende soorten koelkasten van SMEG

Het merk SMEG heeft vele verschillende koelkasten op de markt gebracht. Hieronder vind je een kort overzicht van de bekendste koelkasten van dit merk.

De normale SMEG koelkast

De meeste mensen zijn het bekendst met de normale SMEG koelkast. Deze koelkast is dan ook de bestverkochte koelkast van het merk. Kenmerken zijn het retro design en de ronde vormen. Daarnaast kenmerkt deze koelkast zich door de felle kleuren.

De prijs van een normale koelkast begint rond de €800 – €850, afhankelijk van de webshop en of je de koelkast in een aanbieding koopt.

De koel/vriescombinatie SMEG koelkast

De koel/vriescombinatie SMEG koelkast is het grote broertje van de normale koelkast. De naam zegt het eigenlijk al, deze koelkast beschikt ook over een vriesvak. Wanneer je deze koelkast aanschaf heb je een koelkast en vriezer in één. Geen gezeur meer met een koelkast én een vriezer.

De prijs van een koel/vriescombinatie koelkast van SMEG begint rond de €1050,- en loopt op tot ruim €1500,- voor het grootste model. De prijs is uiteraard per webwinkel verschillend. Ook kan de prijs aanzienlijk lager zijn wanneer je de koelkast in een aanbieding koopt.

De Amerikaanse SMEG koelkast

De Amerikaanse SMEG koelkasten zijn het paradepaardje van het merk. Deze koelkast doet zijn naam dan ook eer aan. Dit blijkt uit de inhoud van de koelkast, ruim 370 liter. In vergelijking met de normale SMEG koelkast is dit ruim twee keer zoveel. Enige minpuntje van de Amerikaanse SMEG koelkast; de kenmerkende SMEG vormen missen.