SMEG koelkast aanbieding

Op zoek naar een SMEG koelkast aanbieding? Dan ben je er waarschijnlijk al achter gekomen dat de prijzen van dit merk hoog kunnen oplopen. Daarom is het altijd aan te raden om te kijken of er op dit moment aanbiedingen zijn van SMEG koelkasten. Bekijk via de onderstaande links eenvoudig of er op dit moment aanbiedingen zijn:

De beste SMEG koelkast aanbiedingen van dit moment:

Het merk SMEG

SMEG koelkast aanbiedingSMEG is een wereldwijd opererend koelkasten merk en staat bekend om de hippe designs en felle kleuren. Daarnaast is de kwaliteit / prijs verhouding uitstekend. Op het eerste oog lijken SMEG koelkasten relatief duur. Als je de kwaliteit, functies en design samen bekijkt zal je zien dat dit wel meevalt. Het merk SMEG is ongekend populair in Nederland. Het lijkt zo te zijn dat wij in Nederland de oude gebruikelijke saai-witte koelkast zat zijn. En laten we eerlijk zijn, zo’n hippe SMEG koelkast staat veel beter mooier in de moderne keuken.

Wil je een nieuwe SMEG koelkast kopen? Dan zijn de mogelijkheden enorm. Vrijwel elke grote Nederlandse witgoed webshop heeft SMEG koelkasten in het assortiment. Woon je in een appartement of heb je simpelweg geen zin om met een zware koelkast te gaan slepen? Dan is het wellicht een goede optie om een SMEG koelkast via een webshop te kopen. Bij alle webshops is het mogelijk om de koelkast thuis te laten bezorgen.

Wil je dat je nieuwe koelkast wordt geïnstalleerd en de oude wordt meegenomen? Dan is het een goede optie om de koelkast bij Coolblue te bestellen. De bezorgservice van Coolblue neemt jou écht alle zorgen uit handen. Van bezorging, installatie tot het meenemen van jouw oude koelkast.

De beste SMEG koelkast aanbiedingen van dit moment:

SMEG koelkast aanbieding, direct korting

Het grote voordeel van SMEG koelkast aanbiedingen is dat je direct korting op je bestelling ontvangt. Zo hoef je dus niet te wachten op de korting zoals dat bij een cashback korting wel het geval is. Bij een cashback actie krijg je binnen enkele maanden na aankoop van je koelkast een bepaald bedrag terug. Dit bedrag krijg je automatisch op je rekening gestort. Wanneer SMEG een nieuwe cashback actie heeft, lees je dit uiteraard op onze website.

De verschillende soorten koelkasten van SMEG

Het merk SMEG heeft vele verschillende koelkasten op de markt gebracht. Hieronder vind je een kort overzicht van de bekendste koelkasten van dit merk.

De normale SMEG koelkast

De meeste mensen zijn het bekendst met de normale SMEG koelkast. Deze koelkast is dan ook de bestverkochte koelkast van het merk. Kenmerken zijn het retro design en de ronde vormen. Daarnaast kenmerkt deze koelkast zich door de felle kleuren.

De prijs van een normale koelkast begint rond de €800 – €850, afhankelijk van de webshop en of je de koelkast in een aanbieding koopt.

De koel/vriescombinatie SMEG koelkast

De koel/vriescombinatie SMEG koelkast is het grote broertje van de normale koelkast. De naam zegt het eigenlijk al, deze koelkast beschikt ook over een vriesvak. Wanneer je deze koelkast aanschaf heb je een koelkast en vriezer in één. Geen gezeur meer met een koelkast én een vriezer.

De prijs van een koel/vriescombinatie koelkast van SMEG begint rond de €1050,- en loopt op tot ruim €1500,- voor het grootste model. De prijs is uiteraard per webwinkel verschillend. Ook kan de prijs aanzienlijk lager zijn wanneer je de koelkast in een aanbieding koopt.

De Amerikaanse SMEG koelkast

De Amerikaanse SMEG koelkasten zijn het paradepaardje van het merk. Deze koelkast doet zijn naam dan ook eer aan. Dit blijkt uit de inhoud van de koelkast, ruim 370 liter. In vergelijking met de normale SMEG koelkast is dit ruim twee keer zoveel. Enige minpuntje van de Amerikaanse SMEG koelkast; de kenmerkende SMEG vormen missen. Deze Amerikaanse koelkast is een vrijstaande koelkast die optimale prestaties levert. De koelkast met vriesvak heeft energieklasse A.

Waar je op kunt letten als je een nieuwe SMEG koelkast koopt

Een nieuwe uitzoeken kan best lastig zijn. Er is tegenwoordig zoveel keuze. Ga je bijvoorbeeld voor een retro koelkast of een normale koelkast? Wil je een specifieke kleur? Uit hoeveel mensen bestaat het gezin dat er gebruik van gaat maken en aan welke geavanceerde technologie moet de koelkast voldoen. Er zijn tegenwoordig enorm veel functionaliteiten die je koelkast helemaal afmaken. Wij geven je een paar punten mee waar je op kunt letten als je op zoek gaat naar een nieuwe koelkast.

Het model van de koelkast

De koelkast is toch altijd wel goed zichtbaar en wordt dagelijks gebruikt. Het is daarom van belang dat er vooraf wordt nagedacht over het soort koelkast dat je in huis wil halen. Wil je bijvoorbeeld een Amerikaanse koelkast, een retro koelkast of een inbouwkoelkast? En stel je wil een retro koelkast, ga je dan voor een retro koel-vriescombinatie met de stijl uit de jaren 50 of ga je voor een ander exemplaar. Kortom, genoeg stof om over na te denken.

De kleur van de SMEG koelkast

SMEG staat bekend om de retro koelkasten en de koelkasten in verschillende kleuren. Ga je voor een zwarte SMEG koelkast of wil je de SMEG koelkast rood hebben? Er zijn uiteraard nog veel meer kleuren. Kies je ervoor dat de koelkast bij de andere onderdelen in de keuken past, of loopt je keuken over in de woonkamer en zoek je iets algemeners zodat het allemaal bij elkaar past. Ook hier enorm veel keuze dus. Kleuren waar je uit kunt kiezen zijn blauw, crème, groen, rood, zwart, geel, oranje, roze, wit en zilver.

Energielabel voor een beter milieu

Ook van belang is het energielabel. Het is belangrijk dat het een goed energielabel heeft omdat de koelkast dan energiezuinig is. Dit betekend dat de koelkast relatief goed is voor het milieu en dus minder stroom verbruikt. Doordat er minder stroom wordt verbruikt, zie je dit aan het einde van het jaar ook terug in het stroomverbruik. Het stroomverbruik zie je weer terug op je energierekening. Kortom, op het lange termijn bespaar je geld met een energiezuinige koelkast!

Welke functionaliteiten zijn er allemaal?

Wil je een koelkast die nooit ontdooit hoef te worden? Kies dan voor de No Frost functie. De meeste koelkasten zijn hiermee uitgerust. Sommige koelkasten zijn uitgerust met een display waarop je de temperatuur in de koelkast kunt zien. In sommige gevallen wordt er nog meer informatie weergeven.

Geluidsniveau van de koelkast

Bij het aanschaffen van een nieuwe koelkast raden we aan om ook het geluidsniveau in de gaten te houden. Houdt rekening met een verdubbeling van het geluidsniveau bij elke 3 dB. Tussen een koelkast met een geluidsniveau van 27 dB en 30 dB verdubbeld het geluidsniveau! Indien de koelkast niet in de keuken of woonkamer staat, maakt het geluid misschien niet zoveel uit. Maar als je constant in het gezoem van de koelkast zit, dan ga je een zachte koelkast waarderen.

Black Friday aanbiedingen op koelkasten

Tijdens Black Friday kun je hele leuke aanbiedingen verwachten. Ook op koelkasten van SMEG is de kans aanwezig dat er aanbiedingen zullen zijn. Echt zeker weten we het nooit, maar bekijk onze lijst met aanbiedingen om het zeker te weten. Black Friday is een traditie die is ontstaan in Amerika en over is gewaaid naar Nederland. Ieder jaar wordt het steeds populairder. Black Friday wordt gevierd op de eerste vrijdag na Thanksgiving.

Veel gestelde vragen:

Is er op dit moment een koelkast aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende koelkast aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert.nl. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een koelkast aanbieding?

Er wordt gemiddeld €100 bespaard door gebruik te maken van een koelkast aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online koelkast maar ook vriezer aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een koelkast in de aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.