Siemens koelkast aanbiedingen

Iedereen kent Siemens, een energiezuinig, degelijk merk dat lang meegaat. Siemens biedt diverse huishoudelijke apparaten zoals koelkasten en vriezers aan voor elke portemonnee. Via de site van koelkast aanbiedingen bespaar soms tot wel 41% op een Siemens koelkast! De Siemens koelkast aanbiedingen zijn altijd up to date en kunnen flink wat geld besparen! Op zoek naar Siemens koelkast aanbiedingen? Klik dan op een van de onderstaande links voor de beste Siemens koelkast aanbiedingen!

 siemens koelkast aanbiedingenMogelijkheden

De koelkasten van Siemens bieden diverse mogelijkheden wat betreft de indeling. Door de glazen easyAccess-planchetten kunt je zelf je koelkast indelen en heb je altijd een overzicht wat er in de koelkast ligt. Naast de planchetten hebben de Siemens koelkasten, afhankelijk van het model, transparante boxen en groente of fruitlades.

Technologieën

De koelkasten van Siemens bieden veel duurzame en vooral innovatieve technologieën. De koelkasten en vriezers van Siemens hebben de beste technologieën om je levensmiddelen flexibel en optimaal te bewaren. Alle koelkasten van Siemens zorgen voor versheid en comfort, zorgen voor een langere versheid van de producten en zijn handmatig in te stellen voor een optimaal resultaat.

Betrouwbaarheid

Omdat het belangrijk is dat je verse producten veilig en koel bewaard worden is Siemens continue bezig met de nieuwste ontwikkelingen. Door deze ontwikkelingen zijn de koelkasten van Siemens energiezuinig. Dit is duidelijk te zien in het energieverbruik. Daarnaast bieden de Siemens koelkasten koelvriescombinaties met gescheiden celcyclussen. Dit zorgt voor een constante temperatuur speciaal afgestemd voor elk onderdeel. Efficiënter en betrouwbaarder kan koelen en vriezer niet zijn.

Siemens heeft verschillende type koelkasten op de markt gebracht!

Wist je dat Siemens Koel-vriescombinaties hebben, maar ook Amerikaanse koelkasten, Inbouw koelkasten en kastmodel koelkasten. Voor iedere keuken is er wel een exemplaar dat perfect aansluit bij jouw wensen.

Een overzicht van de drie best verkochte Siemens koelkast modellen

Siemens KG36EBW40 iQ500 – Koelvriescombinatie – Wit
Het nummer 1 model van Siemens is toch wel deze koel-vriescombinatie. Met een hoogte van 186 cm en een energieklasse van A+++ is dit een van de meest energiezuinige koelkasten op de markt. De inhoud van de koelruimte is 215 liter en het vriesgedeelte bevat 89 liter inhoud. Het geluidsniveau is 38 dB wat relatief laag is vergeleken met de andere koelkasten op de markt. De standaard fabrieksgarantie is maar liefst 2 jaar!

Siemens KG33VVL31 – iQ300 – Koelvriescombinatie – Inox look
Ook het tweede model is dat het beste is verkocht van Siemens is een koel-vriescombinatie. Met een hoogte van 176 cm net iets kleiner dan het vorige model en ook de energieklasse is iets lager, namelijk A++. De inhoud is 193 liter en de vriesruimte heeft een inhoud van 94 liter. Het geluidsniveau is 39 dB en ook op dit model zit 2 jaar garantie.

Siemens KG39NXB35 iQ300 – Koel-vriescombinatie – Zwart Inox
Het derde model van Siemens dat goed verkocht wordt is ook een koel-vriescombinatie. Met 203 cm hoogte is dit de grootste koelkast van de drie. De inhoud van de koelruimte is 279 liter en van de vriesruimte 87 liter. Het geluidsniveau is 39 dB en de energieklasse is A++. Ook zit er een super handige No Frost functie op waardoor je deze koelkast nooit hoeft te ontdooien. Er zit voor twee jaar fabrieksgarantie op deze koelkast die er ook design technisch super goed uit ziet. Dit exemplaar is verkrijgbaar in zwart en wit.

Siemens koelkast aanbiedingen met de hoogste korting

Wij hopen dat je met deze informatie de juiste keuze kunt maken voor een nieuwe koelkast. Natuurlijk is het zo dat de keuze voor iedereen anders is omdat iedereen andere behoefte heeft aan de koelkast en de smaak van iedereen anders is. Deze informatie is puur om een indicatie te krijgen van de koelkasten die vaak worden verkocht en waarom dat zo is. Als je weet welke koelkast je wilt, zorg dan wel dat je de aanbiedingen goed in de gaten houdt zodat je nooit teveel betaald voor je koelkast. Wij hebben een mooi overzicht in elkaar gezet voor je en die kun je boven aan de pagina bekijken per webshop.