Samsung koelkast aanbiedingen

Samsung, hét merk voor al je smart producten, en dus ook je koelkast! Samsung is een van de voorlopers van de smart koelkast. Naast de meest moderne koelkasten bieden ze voor iedereen wat wils. Op koelkast aanbiedingen vind je de beste deals voor diverse Samsung koelkasten. De samsung koelkast aanbiedingen kunnen wel oplopen tot kortingen van 31%!

Promotiemodel

Samsung heeft regelmatig leuke acties in samenwerking met andere merken. In het verleden zijn er zo bijvoorbeeld diverse cashback acties geweest. In samenwerking met andere merken hebben kopers onder andere een gratis Weber barbecue gekregen! Op de site van koelkast aanbiedingen vind je altijd de beste cashback acties!

samsung koelkast aanbiedingen

Cool Select Zone

Een uniek onderdeel van de Samsung koelkasten is de Cool Select Zone. De Cool Select Zone is een gedeelte in de koelkast waar verschillende vakken op verschillende temperaturen ingesteld kunnen worden. Vlees, vis of gevogelte blijft van de beste kwaliteit op 0 graden, in tegenstelling van fruit en groente die het beste blijven op een temperatuur van 3 graden. Door de Cool Select Zone van Samsung blijven je producten van de beste kwaliteit. Bekijk de beste Samsung koelkast aanbiedingen met Cool Select Zone hier!

Welke type koelkasten verkoopt Samsung allemaal?

Samsung heeft verschillende type koelkasten in de verkoop. Samsung staat bekend om consumenten elektronica en witgoed en heet met haar koelkasten ook goed ingespeeld op de wens van de consument. Samsung produceert onder andere koel-vriescombinaties, Amerikaanse koelkasten, kastmodel koelkasten en inbouw koel-vriescombinaties.

Welke modellen worden van Samsung het beste verkocht?

Het is natuurlijk altijd handig om te weten welke modellen vaak worden verkocht om zelf de juiste keuze te maken. Natuurlijk verschilt het geschikte exemplaar voor iedereen, maar je kunt dit wel als meetstaaf gebruiken. In het onderstaande overzicht hebben wij de drie best verkochte Samsung koelkast modellen bij Bol.com op een rij gezet zodat je een indicatie hebt.

Samsung RS53K4400SA/EF – Amerikaanse koelkast
De best verkochte koelkast van het merk Samsung is toch deze Amerikaanse koelkast. Met een hoogte van 179cm is deze tweedeurs koelkast goed voor een koelruimte van 361 liter en een vriesruimte van 174 liter. De Energieklasse is A+ en het geluidsniveau is 39 dB. Het mooie aan deze koelkast is dat je hem nooit hoeft te ontdooien. Er zit namelijk een No Frost functie in. Je kunt deze Amerikaanse koelkast aansluiten op de waterleiding en de fabrieksgarantie is standaard 2 jaar.

Samsung RB29FERNCSA/EF – Koel-vriescombinatie – Zilver
Ook in de top drie staat deze super goede koel-vriescombinatie van Samsung. In mei 2017 was deze koelkast volgens kieskeurig “best reviewed”. De hoogte is 178 cm en de energieklasse A++, super zuinig dus. Er zit een No Frost functie op en het geluidsniveau is 39 dB. De inhoud van deze koelkast is 188 liter en een vriesruimte van 98 liter. De standaard fabrieksgarantie is 2 jaar.

Samsung RB31FERNDSA – Koel-vriescombinatie
Als derde exemplaar ook een koel-vriescombinatie. Deze heeft een hoogte van 185 cm en een inhoud van 212 liter. De vriesruimte is 98 liter. Deze koelkast is voor een koel-vriescombinatie dus relatief groot! het geluidsniveau is 39 dB en er zit een No Frost functie op. Net als op de andere Samsung koelkasten zit er 2 jaar fabrieksgarantie op!

Samsung koelkast aanbiedingen met hoge kortingen!

Ben je al een stapje dichter bij het uitzoeken van de perfecte koelkast voor bij jou in huis, dan moet je alleen nog rekening houden met je juiste afmetingen en de goede kleur voor bij de rest van je interieur. Vervolgens wil je natuurlijk niet te veel betalen, dus kun je het beste op zoek naar het juiste model met een leuke korting. Alle aanbiedingen hebben wij voor jou op een rij gezet!