Pelgrim koelkast aanbiedingen

Pelgrim is hét merk dat al bijna een eeuw te zien is in Nederlandse keukens. Pelgrim biedt diverse keuken artikelen aan, waaronder koelkasten. Er zijn regelmatig Pelgrim koelkast aanbiedingen. Zo zijn er kortingen op Pelgrim koelkasten tot wel 30%! Bekijk in onderstaand schema wat de voordeligste Pelgrim koelkast aanbiedingen zijn.

Pelgrim biedt diverse koelkasten. Zo heeft pelgrim inbouw en losse koelkasten in elke vorm en maat. Naast de standaard koelkasten biedt Pelgrim ook mooie retro designs. Voor elke smaak een Pelgrim koelkast!

Naast het design biedt Pelgrim ook technologische snufjes, zoals no frost en de Cool & Fresh lades. No frost zorgt ervoor dat je je vriezer nooit meer uit hoeft te zetten en dat je producten in betere staat blijven. De Cool & Fresh lades zorgen ervoor dat je producten tot wel drie keer langer vers blijven!

pelgrim koelkast aanbiedingen

De koelkasten van Pelgrim zijn erg energiezuinig. De modellen variëren tot wel het A+++ label! Koelkasten met dit label hebben een extra laag energieverbruik, wat erg in de kosten kan schelen! Tip: bekijk alle Pelgrim koelkast aanbiedingen voor een extra voordelige prijs!

Welke type koelkasten maakt Pelgrim allemaal?

Pelgrim is nog een relatief klein merk als je dit merk met de grote jongens vergelijkt. Dat merk je ook in het assortiment van Pelgrim. Pelgrim heeft zich echter vooral in Retro koelkasten gespecialiseerd. Pelgrim heeft in het assortiment kastmodel koelkasten zitten, maar ook koel-vriescombinaties, inbouw koelkasten en inbouw koel-vriescombinaties.

Welke Pelgrim koelkasten worden het beste verkocht?

Pelgrim PKV155BEI – Retro – Koelkast – Beige
De inhoud van de koelruimte is 229 liter en van de vriesruimte 25 liter. Dat is vrij veel ruimte voor een koelkast met een hoogte van 154 centimeter. Het geluidsniveau is 40dB en de energieklasse is A+++. Dit is super hoog voor een koelkast en dat betekend dat deze koelkast super zuinig is en dat zul je merken aan je energierekening. Deze retro koelkast is een eye-catcher voor iedere keuken en hoewel het retro is, is hij toch van alle gemakken voorzien. Dit model is ook in het zwart en rood verkrijgbaar!

Pelgrim PKV194BEI – Koel-vriescombinatie – Retro – Beige
Dit is de grotere versie dan het bovenstaande model. met een hoogte van 194 cm en een inhoud van de koelruimte van 222 liter en een vriesruimte van 90 liter kun je hier vrijwel al je eten en drinken in kwijt. Het geluidsniveau is 42 dB en de energieklasse is A++. Dit is nog steeds erg goed, maar wel iets lager dan het eerder genoemde model. Er zit een No Frost functie in deze koel-vriescombinatie waardoor je de koelkast nooit hoeft te ontdooien. Daarnaast heb je een fabrieksgarantie van twee jaar!

Pelgrim KK2088K – Inbouw koelkast
Het derde model dat goed verkocht word is de inbouw koelkast van Pelgrim. Met een hoogte van 88 cm en een energieklasse van A++ is deze koelkast een goede keuze. De inhoud is 136 liter voor het koelgedeelte en het geluidsniveau is 41 dB. Er zit ook op dit exemplaar twee jaar fabrieksgarantie. Deze compacte koelkast is perfect ontworpen voor inbouw mogelijkheden.

Pelgrim koelkast aanbiedingen met hoge korting

Ga je op zoek naar een Pelgrim koelkast, hou dan de aanbiedingen en kortingen goed in de gaten. Zo betaal je nooit te veel voor deze mooie kwalitatieve koelkasten. Houd er rekening mee dat de koelkast die je kiest goed bij jou en je interieur moet passen. De bovengenoemde koelkasten zijn wel de best verkochte koelkasten van Pelgrim, maar smaak verschilt per persoon. Kies dus verstandig en maak de juiste keuze. Je moet in de meeste gevallen nog een tijdje tegen je koelkast aankijken.