Koelkast aanbiedingen bij Coolblue.nl

Zij hebben alles voor een glimlach

Dat is het bekende motto van Coolblue. Wij hebben alle koelkast aanbiedingen Coolblue op onze pagina voor jou op een rij gezet. We vergelijken ze voor jou met koelkast aanbiedingen Bol.com, Mediamarkt, BCC en Expert. Coolblue is een bekende aanbiedingen webwinkel, welke goed aangeschreven staat. Dit zie je onder andere terug in de vele positieve klantbeoordelingen. Ook zij hebben een zeer ruim assortiment, tevens in vijf ├ęchte winkels. Je vindt er wellicht jouw koelvriescombinatie, Amerikaanse koelkast, kastmodel of tafelmodel koelkast.

Huidige koelkast aanbiedingen bij Coolblue:

Advies en hulp op de site

Coolblue koelkast aanbiedingen zijn natuurlijk tevens op hun webpagina te vinden, alleen kan je via ons deze aanbiedingen gelijk vergelijken met alle andere grote aanbieders. Wel kan jij eenvoudig de keuze van koelkast bepalen via hun eigen webshop. Coolblue koelkasten vind jij met de volgende filters: energieklasse, afmetingen (hoogte en breedte), merk, kleur, inhoud en plaats vriesruimte, geluidsniveau, wel of geen dispenser, deureigenschappen en gebruiksgemak.

Service voor een glimlach

Elke online webwinkel heeft zijn eigen service voorwaarden, zo ook Coolblue. Deze webshop heeft een uitgebreide service pagina met informatie. Alle bestellingen worden gratis thuisbezorgd, wat bij vele anderen tevens het geval is. Daarnaast biedt ze nog meer gratis service aan, namelijk het plaatsen van het product op de juiste plek inclusief aansluiten. Of dit ook voor koelkasten geldt zal je merken op het moment dat jij jouw ijskast gekozen hebt. Ook nemen ze het verpakkingsmateriaal mee terug. Heb je geen lift dan meldt Coolblue dat ze tot en met de vierde verdieping leveren, dat is een verdieping meer dan Bol.com.

Vind de beste deal

Door koelkast aanbiedingen Coolblue te vergelijken met de Bol.com, Mediamarkt, BCC of Expert koelkast aanbiedingen ben je altijd verzekerd van de beste deal. Deze grote aanbieders concurreren graag met elkaar, vandaar dat we deze vergelijkingspagina hebben opgericht. Jouw Coolblue koelkast aanbiedingen kan je hier dus snel met elke andere webshop prijs vergelijken.

Wat zijn de best verkochte koelkasten bij Coolblue?

INVENTUM CKK500
Op de Inventum zit vijf jaar garantie wat veel meer is dan de gebruikelijke 2 jaar fabrieksgarantie. Deze koelkast is een vrijstaand tafelmodel en heeft een inhoud van 102 liter. Het geluidsniveau is 39 dB en deze koelkast is 85 cm hoog. De energieklasse is A+ en dat maakt deze koelkast een gebruiksvriendelijke koelkast die goed is voor het milieu en je energierekening. Door de kleine afmetingen is deze koelkast perfect als extra koelkast voor bijvoorbeeld in de schuur of garage.

SAMSUNG RB29FERNCSA
Met een hoogte van 178 cm is deze Samsung koelkast een super fijne koel-vriescombinatie met een inhoud van 286 liter! de koelruimte is 188 liter groot en het vriesgedeelte 98 liter. Er zit een no Frost functie op waardoor je deze koelkast nooit hoeft te ontdooien. De garantie voor dit model is twee jaar. Het geluidsniveau is 39 dB en deze koelkast heeft twee deuren.

INDESIT LR7 S1 W
De Indesit is een wat onbekender merk, maar zeker de moeite waard om te bekijken. De hoogte is 176 cm en de energieklasse is A+. Met 196 Liter inhoud van de koelruimte en 111 liter inhoud voor de vriesruimte is dit een vrij grote koel-vriescombinatie. Deze koelkast heeft twee deuren en het vriesgedeelte zit onderaan. De reacties op deze koelkast zijn over het algemeen vrij positief. De prijs/kwaliteitsverhouding wordt als goed ervaren.

Koelkast aanbiedingen bij Coolblue.nl met hoge kortingen!

Je kunt de bovenstaande modellen gebruiken om uiteindelijk de juiste keuze te maken voor het kiezen van je nieuwe koelkast. Houd er echter wel rekening mee dat het voor iedereen verschilt omdat smaken verschillen. Kies dus vooral een koelkast waar jij blij mee bent en niet omdat de meeste Nederlanders een specifiek model gekocht hebben. Als je het juiste model gevonden hebt, kun je kijken naar de actuele kortingen. Boven aan deze pagina hebben wij verschillende kortingen op een rij gezet!