Koelkast aanbiedingen bij Bol.com

De webshop van Bol

De webshop Bol.com is één van onze bekendste online winkels. Hun assortiment is enorm te noemen, zo ook de Bol.com koelkast aanbiedingen. Via deze pagina kan je de prijzen en aanbiedingen Bol.com gemakkelijk vergelijken met de koelkast aanbiedingen van MediaMarkt, BCC, Coolblue en Expert. Zoeken naar de beste prijs was nog nooit zo eenvoudig en snel.

De beste Bol.com koelkast aanbiedingen van dit moment:

Je keuze maken via de pagina

Als jij de koelkast aanbiedingen Bol.com met de anderen wil vergelijken, dan zit je op deze vergelijkingspagina goed. Wil je eerst een keuze maken in welk model koelkast je zoekt, bijvoorbeeld een koelvriescombinatie of een Amerikaanse koelkast, dan kan je bij Bol.com op verschillende manieren je keuze maken. Je kan filters invullen die het zoeken naar jouw meest ideale koelkast gemakkelijker maken. Bij Bol.com is dit: hoogte, merk, energielabel, kleur, inhoud koelruimte, wat mag het kosten, water- of ijsdispenser, beoordeling, inhoud vriesruimte, opties koelkasten, geluidsniveau koelkast, getest, stijl en levertijd.

Service van deze webwinkel

Bezorging, garantie en onderhoud van witgoed. Geen onzekerheid bij Bol.com. Zo luidt hun website. Dat klinkt goed. Je kan onder andere zelf jouw bezorgdatum kiezen, van maandag tot en met zaterdag, tussen 8u en 22u. Op de dag zelf zullen zij je een tijdvak van maximaal 2 uur geven voor het bezorgmoment.

Er is een standaard drempelservice. Dit houdt in dat bij een woonhuis jouw ijskast tot over de drempel wordt gebracht. Bij een appartement is dit ook zo, tenzij er geen lift aanwezig is. Dan bezorgen zij tot aan de 3de verdieping, mits goed bereikbaar. En een Amerikaanse koelkast enkel op de begane grond.

Het plaatsen en aansluiten van een ijskast is niet inbegrepen. Je oude koeling wordt gratis mee retour genomen. Kijk voor aanvullende service informatie op de website van Bol.De beste Bol.com koelkast aanbiedingen van dit moment:

Altijd de voordeligste prijs

Via de pagina waar je nu bent vind je altijd alle Bol.com koelkast aanbiedingen om te vergelijken met alle andere grote online winkels.

Wat zijn de best verkochte koelkasten bij Bol.com

Opvallend is dat in de top drie van best verkochte koelkasten bij Bol.com twee merken staan die wel redelijk bekend zijn, maar een merk dat in Nederland nog relatief onbekend is staat. Wij zullen de verschillende koelkasten kort benoemen met een aantal specificaties over de desbetreffende koelkast. Gebruik de filters op de website van Bol om specifieke koelkasten te vinden of uit te sluiten uit je zoekopdrachten.

Everglades EVUD416 – Koel-vriescombinatie
Deze koelkast van Everglades is een koel-vriescombinatie met een hoogte van 180 centimeter. Met een inhoud van de koelruimte van 174 liter en 70 liter in het vriesvak heb je vrij veel ruimte. Voor het vriesgedeelte zit een aparte deur. Het geluidsniveau is 43 dB en de energieklasse is A+. Er zitten drie plateaus en een groentela in deze koelkast. Deze koelkast is ideaal voor de kleine en middelmatige gezinnen.

Bosch KGN33NL20 – Serie 2 – Koel-vriescombinatie – RVS look
De nummer twee is een koelkast van Bosch en is net als de nummer 1 een koel-vriescombinatie. Met een hoogte van 176 centimeter en een energieklasse A+ kun je redelijk energiezuinig gebruik maken van deze koelkast. De koelruimte heeft een inhoud van 192 liter en de vriesruimte is 87 liter. Er zit een no Frost functie op deze koelkast waardoor je hem nooit hoeft te ontdooien. De fabrieksgarantie is twee jaar wat standaard is bij Bosch.

Proline koelvriescombinatie DD130-1
Ook deze budget koelkast staat in de top drie bij Bol.com. met een hoogte van 128 centimeter en een energieklasse A+ maakt dit een degelijke koelkast. De koelruimte bevat 102 liter inhoud en de vriesruimte 35 liter. Deze koelkast is ideaal voor de wat kleinere gezinnen. Het geluidsniveau is 42 dB dus je hoort hem wel zoemen als je langs loopt.

koelkast aanbieding bol.com, korting loopt hoog op!

Opzoek naar een specifieke aanbieding, bekijk dan zeker even de linkjes boven aan de pagina. Daar staan alle actuele kortingen voor jou op een rij! Laat je inspireren door de meest verkochte koelkasten, maar maak altijd je eigen keuze. Iedereen heeft zijn eigen smaak en stijl en dat zie je terug in je huis. Kies daarom vooral een koelkast die goed past bij jouw inrichting en smaak!

Bekijk alle koelkast aanbiedingen per merk: AEG, Beko, Bosch, Everglades, Etna, Exquisit, Haier, Inventum, LG, Liebherr, Pelgrim, Samsung, Siemens, SMEG

Bekijk alle koelkast aanbiedingen per model: Amerikaanse koelkast,  Koelvriescombinatie, Mini koelkasten, Retro koelkasten, Tafelmodel koelkasten, Vriezer

Bekijk alle koelkast aanbiedingen per winkel: BCC, Bol.com, Mediamarkt, Coolblue, Expert

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een koelkast aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende koelkast aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert.nl. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een koelkast aanbieding?

Er wordt gemiddeld €100 bespaard door gebruik te maken van een koelkast aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online koelkast maar ook vriezer aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een koelkast in de aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.