Koelkast aanbiedingen bij BCC.nl

Aanbieder met altijd de beste prijs

BCC claimt de aanbieder te zijn met altijd de beste prijs. Of dit waar is kan je op onze koelkasten aanbiedingen pagina gemakkelijk zien. Meerdere grote koelkast aanbieders worden door ons scherp in de gaten gehouden. Inclusief alle BCC koelkast aanbiedingen voor vele modellen, zoals een koelvriescombinatie of een Amerikaanse koelkast.

Huidige koelkast aanbiedingen bij BCC:

Filtering op de pagina

Via de webshop van BCC kan je met filters werken om jouw koelkast wensen aan te geven. Met deze zoekfunctie kan je eenvoudig een model vinden wat bij jouw huishouden past. BCC werkt met de volgende filter keuzes: Actie, merk, prijs, energieklasse, inhoud koelkast, draairichting deur, energiekosten per jaar, ingebouwde vriezer, netto capaciteit vriezer, afmetingen, nofrost, geluidsniveau en kleur. Dit zijn duidelijk minder filtermogelijkheden dan bij bijvoorbeeld Bol.com en Mediamarkt.

Service van deze webshop

We zien gelijk staan: ‘Al jouw bestellingen gratis thuis geleverd.’ Als we verder lezen over een koelkast dan staat er een gratis basis bezorging, wat inhoud dat ze de ijskast bij de voordeur afleveren. Een oud apparaat kan mee retour genomen worden, mits jij dit bij de aankoop reeds vermeld hebt. Alle verder opties worden bij het product van jouw keuze zelf aangegeven. Ze hebben net als Bol.com en Mediamarkt een betaalde installatieservice, waarbij je voor een Amerikaanse koelkast installatie een behoorlijke prijs betaald. BCC zegt het prijsverschil terug te betalen op het moment dat jij jouw koelkast elders goedkoper treft, zelfs tot twee weken na de aankoop.

Vergelijk voor je gaat bestellen

Ook al zegt BCC de goedkoopste te zijn blijft het van belang koelkast aanbiedingen BCC en anderen te vergelijken. Zo snij jij jezelf niet in de vingers en vind je altijd de voordeligste prijs. Koelkasten aanbiedingen zijn onze specialiteit, waardoor jij nooit te veel betaalt. Koop je bij BCC, houd dan onze website nog twee weken daarna in de gaten. Mocht je een betere aanbieding zien dan heb je recht op de prijsgarantie van BCC.

Welke koelkast modellen raad BCC jou aan?

Zoals wellicht bekend is is Proline een merk dat nog redelijk onbekend is in Nederland, maar wel heel populair is in het buitenland. BCC promoot dit merk en raad deze daarom ook aan. Wij hebben een overzicht gemaakt van de drie best aanbevolen koelkast van BCC.

Proline koelkast TTR107A++
De kleur van deze kleine koelkast is wit en is 85 cm hoog. met een geluidsniveau van 39 dB en een nettocapaciteit van 109 liter voor het koelgedeelte en 12 liter voor het vriezer gedeelte is deze koelkast ideaal als extra koelkast of als koelkast als je op kamers gaat. De energieklasse is A++ en dat betekend dat deze erg zuinig is.

Proline koelvriescombinatie DD130-1
De tweede populaire koelkast bij BCC is deze koel-vriescombinatie. Deze koelkast is 128 cm hoog en heeft 103 liter inhoud voor het koelgedeelte. De vriezer is 35 liter. Het geluidsniveau is 42 dB en de energieklasse is A+. Een prima koelkast voor een mooie prijs.

Samsung Amerikaanse koelkast RS7547BHCSP/EF
De Amerikaanse koelkast van Samsung is ook erg populair en is bedoeld voor de wat grotere gezinnen. De koelkast ziet zeg super mooi uit en heeft een inhoud van 361 liter voor het koelvak en 176 liter voor het vriesvak! De energieklasse is A+ en deze koelkast is 179 cm hoog. De koelkast is met touch te bedienen en de plateaus in de koelkast zijn van glas. Deze koelkast is de perfecte aanvulling voor in jouw keuken!

Koelkast aanbiedingen bij BCC.nl met hoge kortingen

Je moet wel de juiste keuze maken als je op zoek bent naar een nieuwe koelkast. De bovenstaande modellen laten zien welke exemplaren worden aangeraden door BCC. Het zijn goede modellen, maar iedereen heeft een eigen smaak. Kies dus vooral een koelkast die goed past bij jouw wensen. Als je dan het juiste model hebt gevonden, bekijk dan de linkjes boven aan de pagina om de meest actuele kortingen te bekijken. Je wilt toch niet te veel betalen voor je nieuwe koelkast?