Inventum koelkast aanbiedingen

inventum koelkast aanbiedingenInventum is een bekend Nederlands elektronica merk. Inventum onderscheid zicht door een goede prijs-kwaliteit verhouding. De koelkasten van Inventum zijn scherp geprijsd en zijn van goede kwaliteit zo laten de gebruikersreviews op Bol.com zien. Ben je op zoek naar een scherp geprijsde koelkast en wil je niet inboeten op kwaliteit? Dan is een Inventum koelkast wellicht iets voor jou. Klik op één van de onderstaande links om de meest recente Inventum koelkast aanbiedingen te bekijken.

Goede prijs en kwaliteit bij Inventum

Inventum heeft een uitgebreid aanbod van koelkasten, vriezers en koelvriescombinaties. De apparaten van Inventum zijn altijd voorzien van een A+ of A++ energielabel. Zo ben je altijd verzekerd van een energie zuinig apparaat. Ook handig is het automatische ontdooi systeem. Met dit systeem is het ontdooien van jouw vriezer of koelvriescombinatie zo gedaan. Ben je overtuigd van de kwaliteiten van Inventum? Of op zoek naar een Inventum koelkast aanbieding? Klik dan op één van de bovenstaande links.

Welke koelkasten verkoopt Inventum eigenlijk?

De meest bekende koelkasten van Inventum zijn Koel-vriescombinaties. Ook heeft inventum verschillende andere modellen geproduceerd. Zo kun je bij Inventum terecht voor tafelmodel koelkasten, kastmodel koelkasten, inbouw koelkasten en inbouw koel/vriescombinaties. Kortom, voor vrijwel ieder model heeft Inventum een goede koekast ontworpen.

De verschillende soorten korting

Het is mogelijk om op verschillende manieren korting te krijgen op een Inventum koelkast. Bijvoorbeeld door het gebruik van een kortingscode. Heeft de webshop een kortingscode die je kan gebruiken bij het aanschaffen van een nieuwe koelkast? Dan publiceren wij de code op onze website. Ben je van plan om binnenkort een nieuwe Inventum koelkast te kopen? Houdt deze pagina dan goed in de gaten.

Een andere veel voorkomende aanbieding is de cashback actie. Bij cashback krijg je achteraf een bepaald bedrag terug. Na het inleveren van je aankoopbewijs (factuur of kassabon) krijg je automatisch een bepaald bedrag terug.

Tot slot is er nog de meest gebruikelijke aanbieding, de webshop aanbieding. Bij dit soort aanbiedingen wordt de korting direct verrekend op de aanschafprijs van de koelkast. Deze aanbiedingen worden meestal weergegeven op prijs of op percentage in de webwinkel.

Het maakt niet uit wat voor soort kortingsactie er is, wij verzamelen op onze website alle aanbiedingen die te maken hebben met koelkasten, dus ook die van Inventum. De laatste Inventum aanbieding vindt je op deze pagina. Op onze homepage vind je de beste aanbiedingen van alle merken en webshops.

Wat zijn de best verkochte Inventum koelkasten?

Inventum KV1530 – Koel-vriescombinatie
De best verkochte koelkast van Inventum is de Koel-vriescombinatie met een hoogte van 153 cm en een inhoud van 117 liter aan koelruimte. De vriesruimte is maar liefst 63 liter. De energieklasse is A+ en het geluidsniveau is 43 dB. Er zit op dit model standaard 2 jaar fabrieksgarantie. De prijs/kwaliteitsverhouding is erg goed volgens de huidige gebruikers van dit exemplaar.

Inventum KK501 – Tafelmodel koelkast
Ook het tafelmodel koelkast van Inventum staat erg goed aangeschreven en ligt in de wat lagere prijsklasse. Met een hoogte van 85 cm en een Energieklasse van A++ is dit apparaat super goed voor het milieu en jouw energierekening. De inhoud van de koelruimte is 112 liter en het geluidsniveau is 42 dB. Er zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie ops dit model.

Inventum KV1380 – Koel-vriescombinatie
Met een hoogte van 138 cm en een inhoud van 115 liter met vriesruimte van 45 liter is dit exemplaar super goed voor in je keuken of garage. Hij is redelijk energiezuinig met A+ als energieklasse. Het geluidsniveau is 42 dB en er zit 2 jaar fabrieksgarantie op. Dat is standaard bij Inventum.