Exquisit koelkast aanbiedingen

Exquisit koelkast aanbiedingenExquisit is een internationaal merk dat zich richt op verschillende soorten consumenten elektronica. Hoewel het merk niet zo bekend is zijn de koelkasten van Exquisit van goede kwaliteit. Dit is terug te zien in de gebruikers recensies op webshops als Bol.com. Ben je op zoek naar een voordelige koelkast? Klik dan op één van de onderstaande links om alle Exquisit koelkast aanbiedingen te bekijken.

Kwaliteit voor een lage prijs

De koelkasten van Exquisit zijn scherp geprijsd maar toch van goede kwaliteit. Hoe kan dat vragen velen zich af. Als je een Exquisit koelkast vergelijkt met een wat duurdere Bosch of Samsung koelkast zie je al snel duidelijke verschillen. Waar de laatst genoemde merken inzetten op nieuwe technologieën en toepassingen blijft Exquisit meer bij de basis.De koelkasten van Exquisit zijn compact, praktisch ingericht en energiezuinig( A+ tot A++). Ben je op zoek naar een simpele koelkast zonder toeters en bellen? Dan kan een Exquisit koelkast wel eens de juiste keuze zijn. Klik op één van de bovenstaande links om alle Exquisit koelkast aanbiedingen te bekijken.

Welke koelkasten heeft Exquisit regelmatig in de aanbieding?

Exquisit staat bekend om de kwalitatieve koelkasten die iets goedkoper zijn dan de bekendere merken. Exquisit maakt vele koelkasten waaronder de tafelmodel koelkasten, Amerikaanse koelkasten, mini koelkasten, kastmodel koelkasten, horeca koelkasten, koel/vriescombinaties, inbouw koelkasten en wijnkoelkasten.

Er zijn verschillende soorten aanbiedingen. De meest bekende is de webshop aanbieding, bij deze aanbieding wordt de korting direct in de winkel berekend. Een andere bekende is de kortingscode. Deze korting wordt na invullen berekend in je winkelmandje. Tot slot worden er soms cashback acties gehouden. Bij deze acties moet je na aankoop van de koelkast de fabrikant het aankoopbewijs toesturen. Na een aantal weken krijg jij een bepaald bedrag terug van de fabrikant.

Wat voor soort korting er ook wordt gegeven, wij publiceren alle aanbiedingen, kortingscodes en acties op onze website. Dus ben je van plan om binnenkort een nieuwe Exquisits koelkast te kopen? Houdt deze pagina dan goed in de gaten.

De meest verkochte modellen van Exquisit koelkasten

Exquisit KS117-4A++ – Tafelmodel koelkast
Dit kleine tafelmodel is ideaal als extra koelkast. De hoogte is 85 cm en heeft een energieklasse van A++. De inhoud is 69 liter en een vriesruimte van 11 liter. Het geluidsniveau is 42 dB en er zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie op deze super handige koelkast. Let op, 2 liter flessen passen niet in de deur.

Exquisit SBS 550-4 A+ – Amerikaanse koelkast – Inox
Deze Amerikaanse koelkast is voor een Amerikaanse koelkast super goedkoop. De hoogte van dit apparaat is 177 cm met een koelruimte van 345 liter. De vriesruimte is ook 345 liter. Deze koelkast heeft NoFrost dus hij hoeft niet ontdooit te worden. Daarnaast heeft deze koelkast een energieklasse van A+. Het geluidsniveau is 43 dB.

Exquisit SBS 530-3 FCA+ INOX – Amerikaanse koelkast
Ook dit model is een Amerikaanse koelkast en is vaak verkocht. De koelruimte heeft een inhoud van 346 liter en de vriesruimte 140 liter. Het geluidsniveau is 43dB en de koelkast is voorzien van noFrost. Er zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie op. Dus de komende jaren kun je heerlijk genieten van deze super koelkast!

Exquisit koelkast aanbiedingen met hoge korting

Na het lezen van de bovenstaande modellen van Exquisit heb je een idee welke koelkasten het meeste worden verkocht van dit merk. Voor bij jou in huis moet je wel je eigen keuze maken, want iedereen heeft zijn eigen smaak en je moet eigenlijk een koelkast kiezen die het beste past in jouw interieur en budget. Een koelkast vervang je ook niet ieder jaar, dus maak een wel overwogen keuze, want je moet nog een tijd tegen je nieuwe koelkast aankijken. Daarom kun je het beste kiezen voor een koelkast die zo energie zuinig mogelijk is met voldoende ruimte. Als je de juiste keuze hebt gemaakt, bekijk dan deze pagina voor de meest actuele kortingen en aanbiedingen.