Everglades koelkast aanbiedingen

Everglades koelkast aanbiedingenEverglades koelkasten staan bekend om hun goede prijs-kwaliteit verhouding. Koelkasten van Everglades zijn over het algemeen erg scherp geprijsd. Echte Everglades koelkast aanbiedingen zal je daarom niet zo snel vinden. Wil je toch controleren of er op dit moment Everglades koelkast aanbiedingen zijn? Of wil je gewoon weten waar de voordeligste Everglades koelkasten te koop zijn? Klik dan op de onderstaande links.

Everglades koelkasten, ga voor prijs en kwaliteit.

Everglades is een Nederlands elektronica merk. Het merk verkoopt verschillende producten als koelkasten, vriezers, fornuizen en ventilatoren. De producten van Everglades zijn van goede kwaliteit. Dit is terug te zien in de gebruikers reviews op webshops als Bol.com. De best verkochte koelkasten van Everglades krijgen uitsluitend goede recensies.

Ook met de prijs van Everglades producten zit het goed. Elektronica producten van Everglades zijn altijd scherp geprijsd. Gevolg hiervan is dat er weinig acties en/of aanbiedingen zijn van het merk. Klik op één van de bovenstaande links om te controleren of er op dit moment Everglades koelkast aanbiedingen zijn.

Wat voor soort koelkasten heeft Everglades in de aanbieding?

Everglades is bekend om de keukenapparatuur die zij produceren. Qua koelkasten hebben zij een redelijk breed assortiment. Zo zijn er koel-vriescombinaties, tafelmodel koelkasten, mini koelkasten, kastmodel koelkasten, inbouw koelkasten en Amerikaanse koelkasten te koop.

De korting die je op een Everglades koelkast ontvangt is afhankelijk van de soort actie. Wanneer je gebruik maakt van een kortingsactie van een webwinkel, dan ontvang je de korting direct in je winkelmandje. Het is ook mogelijk dat een webwinkel of Everglades zelf een cashback actie organiseert. In dit geval moet je na aankoop van de koelkast de bon of de factuur naar de webshop of naar de fabrikant mailen. Vervolgens ontvang je na enkele weken de cashback op je bankrekening.

Hoe hoog de korting ook is, en wat voor soort actie er wordt gehouden, wij publiceren alle aanbiedingen, acties en kortingen op onze site. Ben je van plan om binnenkort een nieuwe Everglades koelkast te kopen? Houdt onze website dan goed in de gaten.

De drie best verkochte Everglades koelkast aanbiedingen

Everglades EVUD416 – Koel-vriescombinatie
Het eerste model is een koel-vriescombinatie van Everglades en is maar liefst 180cm hoog en heeft een inhoud van 174 liter in het koelgedeelte. De vriesruimte bedraagt 70 liter. Het is een redelijk zuinige koelkast dankzij de energieklasse A+ maar maakt best wat geluid met 43dB. Deze koel-vriescombinatie leent zich uitstekend voor het koel houden van je eten en drinken. Deze koelkast heeft een goede kwaliteit/prijsverhouding.

Everglades EVTD310 – Koel-vriescombinatie
Een iets goedkopere koelkast is dit model. Met een hoogte van 144 cm en een inhoud van 170 liter voor de koelruimte en 45 liter voor de vriesruimte is dit een perfecte koelkast voor in de berging. De energieklasse is A+ en het geluidsniveau is 43 dB. Lekker genieten van je nieuwe koelkast en nooit meer een warm drankje!

Everglades EVUD414 – Koel-vriescombinatie – Zilver
Het derde exemplaar is de tussenmaat met een hoogte van 159 cm. De inhoud van de koelruimte is 139 liter en de vriesruimte heeft een inhoud van 70 liter. Net als bij de andere exemplaren is het geluidsniveau 43 dB. Er zit standaard twee jaar fabrieksgarantie op deze koelkast en door de consumenten wordt gezegd dat de prijs/kwaliteitsverhouding goed is!