Bosch koelkast aanbiedingen

Bosch koelkast aanbiedingenHaal je een Bosch koelkast in huis, dan ben je verzekerd van kwaliteit zo luidt de slogan. Bosch koelkasten zijn energiezuinig, gaan lang mee en zijn gebruiksvriendelijk. De koelkasten van Bosch zijn over het algemeen niet de goedkoopste. Gelukkig zijn er regelmatig Bosch koelkast aanbiedingen te vinden bij verschillende webshops. Op zoek naar een nieuwe Bosch koelkast? Of wil je gebruik maken van één van de Bosch koelkast aanbiedingen? Klik dan op de onderstaande links om de Bosch koelkast aanbiedingen te bekijken.

Koelkasten van Bosch, kwaliteit en energiezuinig

Vrijwel alle Bosch koelkasten hebben een A++ of A+++ energielabel. Dit betekend dat de koelkasten van Bosch enorm zuinig zijn. Dit kan een leuk bedrag besparen op de jaarlijkse energierekening. Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee. De magnetische sluiting van de koelkasten zorgt ervoor dat de deur altijd helemaal dicht zit.

De door Bosch geïntroduceerde Vitafresh technologie zorgt ervoor dat je minder eten weg hoeft te gooien. Verse producten als groenten, fruit, vlees en vis blijven dankzij deze technologie tot drie keer langer vers.

Kortom, koelkasten van Bosch staan garant voor kwaliteit. Koop je een koelkast van Bosch, dan koop je zekerheid. Wil je een Bosch koelkast kopen of ben je op zoek naar een Bosch koelkast aanbieding? Bovenaan deze pagina vind je een overzicht van alle Bosch koelkast aanbiedingen.

Welke soorten koelkasten heeft Bosch in het assortiment?>/h3>
Bosch staat echt bekend om haar Koel-vriescombinaties. Verschillende designs en kleuren zijn mogelijk. Naast de koel-vriescombinaties heeft Bosch kastmodel koelkasten, Amerikaanse koelkasten, inbouw koelkasten, inbouw koel/vriescombinaties, wijnkoelkasten en retro koelkasten. Zo zie je maar dat er voor ieder huis naar iedere smaak wel een koelkast is die Bosch kan leveren.

Wat kost een Bosch koelkast ongeveer.

De kleinere varianten van de Bosch koelkasten beginnen vanaf €300,- euro. De prijs voor de grotere koelkasten, en dan met name de Amerikaanse koelkasten lopen al snel op naar de €2.500,- euro. Het mooie van Bosch is dat je wel een hele goede kwaliteit krijgt.

Hoeveel bespaar je met Bosch koelkast aanbiedingen?

De besparing hangt vooral af van het model koelkast dat je koopt. De korting kan oplopen van 5% tot wel 50%. Hoe groter en duurder het exemplaar, hoe hoger de korting meestal kan oplopen.

Wat zijn de meest verkochte Bosch modellen?

Bosch KGN33NL20 – Serie 2 – Koel-vriescombinatie – RVS look
met 176 cm hoogte en een inhoud van de koelruimte van 192 liter en een vriesruimte van 87 liter, is dit model van Bosch het meest populaire model. Deze koelkast een een Koel-vriescombinatie met RVS look. Er zit een noFrost functie in waardoor je nooit je koelkast hoeft te ontdooien. De energieklasse is A+ en het geluidsniveau is 42 dB. Er zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie op dit model.

Bosch KGV33VW31 Serie 4 – Koel-vriescombinatie – Wit
Als jij hoge eisen aan je koelkast stelt, dan is dit model echt iets voor jou! Met een energieklasse van A++ is dit model super zuinig en er zit een ruime vriesbox in. De hoogte is 176 cm en de koelruimte heeft een inhoud van 192 liter. De vriesruimte is 95 liter. Het geluidsniveau is 39dB en ook op dit model zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie.

Bosch KSW38940 – Serie 8 – Wijnkoelkast
Ook staat er tussen de best verkochte exemplaren een wijnkoelkast. Voor de echte wijnliefhebbers wil je er uiteraard wel voor zorgen dat je wijn de ideale temperatuur heeft. In dit exemplaar kunnen 198 flessen wijn opgeborgen worden en er zijn flexibele temperatuurzones. Het geluidsniveau is 39dB.