Amerikaanse koelkast aanbiedingen

Amerikaanse koelkast aanbiedingen

Amerikaanse koelkasten vallen onder de categorie zeer grote koelkast. Achter de twee deuren is er veel ruimte om jouw eten en drinken koel te bewaren. En alle Amerikaanse koelkast aanbiedingen zijn via deze vergelijkingspagina makkelijk en snel gevonden. Als je op zoek bent naar een grote Amerikaanse ijskast dan vind je hier de beste koelkast aanbieding. We vergelijken voor jou de grootste webshops, welke regelmatig met nieuwe aanbiedingen komen.

Wat is een side by side koeling?

Een side by side ijskast is een andere naam voor een Amerikaanse koelkast. Deze koelkasten zijn meer dan 70 cm breed en dus veel ruimer dan de reguliere koelkasten. Je zal heel gemakkelijk al jouw wekelijkse boodschappen kwijt kunnen. Deze ijskast is dubbeldeurs en beschikt vaak over een water- en ijsdispenser. Een Amerikaanse koelkast kan een eyecatcher van jouw keuken zijn, door hun verfijnde kleuren en strakke uitvoering. Amerikaanse koelkasten bestaan in verschillende hoogtes en vele merken hebben deze uitvoeringen in hun assortiment, tegen diverse prijzen en aanbiedingen.

Amerikaanse koelkast aanbiedingen

Snel en gemakkelijk de goedkoopste vinden

Amerikaanse koelkast aanbiedingen vergelijken is via onze pagina eenvoudig en snel gedaan. Koelkast aanbiedingen van Bol.com, Mediamarkt, BCC, Coolblue en Expert worden voor jou in de gaten gehouden, zodat jij altijd de meest goedkope prijs betaalt voor het model wat jij op het oog hebt. Je hoeft niet elke webshop met koelkasten apart te bekijken. Je vindt ze hier simpel in één overzicht.

Hoe kies je jouw model?

Ben je er nog niet helemaal over uit welk model nu het meest geschikt is voor je naar de Amerikaanse koelkast aanbiedingen gaat kijken, dan kan je de factoren meenemen in je aankoopbeslissing. Bekijk de energieklasse, de afmetingen (hoogte en breedte), het merk, de kleur, de inhoud en plaats van de vriesruimte, het geluidsniveau, wel of geen dispenser, de deureigenschappen en het gebruiksgemak.

Wat zijn nou de grote voordelen en nadelen van een Amerikaanse koelkast?

Wat je meteen opvalt aan de Amerikaanse koelkast is dat het een groot en robuust apparaat is. Wist je dat Amerikaanse koelkasten ook wel side by side koelkasten genoemd worden? Dit komt door dat het eigenlijk twee koelkasten naast elkaar zijn. Eigenlijk is het een soort koel vriescombinatie omdat achter de ene deur de koeling zit en achter de andere deur het vriesgedeelte. Een groot voordeel is dat er enorm veel ruimte in deze koelkast zit. Een ander voordeel is de kenmerkende functie dat er twee deuren in de koelkast zitten en dat een van de twee deuren de mogelijkheid heeft om ijsklontjes te maken. Dit is vooral erg lekker in de zomer! Ook zit er een dispenser in voor koud water.

Helaas zitten er ook wat nadelen aan de Amerikaanse koelkast. Er zitten twee compressoren in het apparaat waardoor deze variant meer geluid maakt dan een normale koelkast. Ook kost dit enorme apparaat meer energie dan dat je gewend bent van de normale exemplaren. Daarnaast is deze dubbeldeurs koelkast ook duurder in de aanschaf.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een nieuwe Amerikaanse koelkast?

Let op het energielabel. Het beste is energielabel a of energieklasse a. Dit is zowel goed voor het milieu als voor je portemonnee. Ook de liter inhoud is van belang. Hoe groter de inhoud, hoe meer spullen je kwijt kunt in je koelkast. Verwar de liter inhoud niet met de netto inhoud. Voor de rest kun je kijken of er van twin cooking gebruik wordt gemaakt en of de water en ijsdispenser naar wens is.