Koelkast aanbiedingen bij Bol.com

De webshop van Bol

De webshop Bol.com is één van onze bekendste online winkels. Hun assortiment is enorm te noemen, zo ook de Bol.com koelkast aanbiedingen. Via deze pagina kan je de prijzen en aanbiedingen Bol.com gemakkelijk vergelijken met de koelkast aanbiedingen van MediaMarkt, BCC, Coolblue en Expert. Zoeken naar de beste prijs was nog nooit zo eenvoudig en snel. Bekijk hier alle aanbiedingen.

Je keuze maken via de pagina

Als jij de koelkast aanbiedingen Bol.com met de anderen wil vergelijken, dan zit je op deze vergelijkingspagina goed. Wil je eerst een keuze maken in welk model koelkast je zoekt, bijvoorbeeld een koelvriescombinatie of een Amerikaanse koelkast, dan kan je bij Bol.com op verschillende manieren je keuze maken. Je kan filters invullen die het zoeken naar jouw meest ideale koelkast gemakkelijker maken. Bij Bol.com is dit: hoogte, merk, energielabel, kleur, inhoud koelruimte, wat mag het kosten, water- of ijsdispenser, beoordeling, inhoud vriesruimte, opties koelkasten, geluidsniveau koelkast, getest, stijl en levertijd.

Service van deze webwinkel

Bezorging, garantie en onderhoud van witgoed. Geen onzekerheid bij Bol.com. Zo luidt hun website. Dat klinkt goed. Je kan onder andere zelf jouw bezorgdatum kiezen, van maandag tot en met zaterdag, tussen 8u en 22u. Op de dag zelf zullen zij je een tijdvak van maximaal 2 uur geven voor het bezorgmoment.

Er is een standaard drempelservice. Dit houdt in dat bij een woonhuis jouw ijskast tot over de drempel wordt gebracht. Bij een appartement is dit ook zo, tenzij er geen lift aanwezig is. Dan bezorgen zij tot aan de 3de verdieping, mits goed bereikbaar. En een Amerikaanse koelkast enkel op de begane grond.

Het plaatsen en aansluiten van een ijskast is niet inbegrepen. Je oude koeling wordt gratis mee retour genomen. Kijk voor aanvullende service informatie op de website van Bol.

Altijd de voordeligste prijs

Via de pagina waar je nu bent vind je altijd alle Bol.com koelkast aanbiedingen om te vergelijken met alle andere grote online winkels.